Gedragsregels

Gedragsregels Thisforme

 

September 2016

Naaktheid of seksuele inhoud

Het is niet toegestaan om op Thisforme enige vorm van pornografie of seksueel expliciet beeldmateriaal te plaatsen. Wanneer dit toch gedaan wordt, wordt de content verwijderd en zijn wij bevoegd om je account te blokkeren of te verwijderen.

Gewelddadige of expliciete foto’s

Het is niet toegestaan gewelddadige of bloederige foto’s te plaatsen die schokkend, sensationeel of respectloos te zijn.

Haatdragende inhoud

Thisforme ondersteund geen inhoud die geweld promoot of goedkeurt tegen mensen of groepen op basis van ras of etnische afkomst, religie, handicap, geslacht, leeftijd, nationaliteit, veteranenstatus of seksuele geaardheid/gender identiteit, of waarvan het hoofddoel is aan te zetten tot haat op basis van deze kenmerken.

Spam, misleidende metadata en scams

Iedereen heeft een hekel aan spam. Maak geen misleidende beschrijvingen, labels, titels of producten om ervoor te zorgen dat je foto’s vaker worden bekeken of een misleidende boodschap verkondigen. Het is niet toegestaan grote hoeveelheden ongerichte, ongewenste of herhalende inhoud te plaatsen, inclusief reacties en aanbevelingen.

Auteursrecht

Respecteer het auteursrecht. Upload alleen foto;s die je zelf hebt gemaakt of waarvoor je toestemming hebt gekregen dit te doen. Upload dus geen foto’s die je niet zelf hebt gemaakt en gebruik geen inhoud in je foto’s waarvan iemand anders het auteursrecht bezit voordat je hiervoor toestemming hebt gekregen en zonder een duidelijke bronvermelding te plaatsen.

Bedreigingen

Bij agressieve communicatie zoals stalken, bedreigingen of pesten of het bekend maken van persoonlijke gegevens en privacyschending is niet toegestaan op Thisforme.

Gevolgen en aangifte

Bij het overtreden van bovenstaande richtlijnen zijn wij bevoegd om je bericht of zelfs je account te verwijderen. Tevens zijn wij bij schadelijke situaties bevoegd om aangifte te doen bij de politie.